Timemanagement voor vrije schrijvers

uur, Van Deysselhuis

Dit coachingscollege is gericht op freelance schrijvers en journalisten die meer rust en minder stress in hun leven willen, zonder aan productiviteit, creativiteit of ambitie in te boeten.

Je leert hoe je regie krijgt over je eigen agenda, zodat je rust en overzicht creëert en met meer plezier en concentratie je werk kunt doen. Ook het aanpakken van uitstelgedrag hoort hierbij, en ruimte maken voor grote projecten.

Voor wie?

Voor freelance schrijvers en journalisten die hun tijd slimmer willen indelen.

Door wie?

Brigit Kooijman (1965) is freelance journalist sinds twee decennia. Ze schrijft onder meer voor NRC Handelsblad en nrc.next. Haar man bleef thuis voor de kinderen, waardoor ze als kostwinner altijd op zoek is geweest naar manieren om ambitie, werkplezier en efficiency te combineren.

  • Datum: di. 22 mei 2018
  • Tijd: 13.00 tot 17.00
  • Locatie: Van Deysselhuis, De Lairessestraat 125, Amsterdam
  • Leden: € 30
  • Niet-leden: € 40. Als niet-leden binnen een week na de workshop alsnog lid worden van de Auteursbond, wordt het verschil verrekend met de contributie.

 

Ben je geïnteresseerd in dit coachingscollege, maar kun je je niet aanmelden, om wat voor reden dan ook? Klik hier voor alternatieven.

 

Meld je aan

Het maximale aantal inschrijvingen is bereikt.

 

Vergelijkbaar aanbod ligt rond de €65,- en hoger. Dankzij een tijdelijke, eenmalige subsidie van onder andere het Nederlands Letterenfonds en het Nederlands Filmfonds kan de Auteursbond de eigen bijdrage van dit coachingscollege beperkt houden.